Nederlanders gearriveerd in BessansVanuit het NK in Ulrich, wat we met mooie resultaten hebben kunnen afsluiten, zijn we met een aantal teams direct doorgereden naar Bessans Frankrijk voor het IFSS wereldkampioenschap.

Er ligt hier een stuk minder sneeuw dan in Ulrich maar dat is ook wel even een verademing na al dat scheppen en uitgraven wat we daar moesten doen. We staan hier nu een kleine week en de omgeving is prachtig, het weer is zonnig, de trail is super snel... Maar nauwelijks vindbaar. Dat laatste is wel een dingetje, zeker omdat we ook pas vanaf 17:00 uur mogen beginnen met trainen en we daardoor in het schemer/donker moeten lopen.

Vandaag gaat het trainingskamp officieel open en hopelijk is de organisatie net zo druk geweest met markering op de trail als dat ze op de stake out bezig waren. Nog een paar dagen trainen, paar dagen rust voor de honden en mushers en dan gaan we er voor! Op naar een succesvol WK voor "Team Hollande"!


44 views0 comments

Recent Posts

See All